Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Η Μαίρη Λίντα στο Ηρώδειο Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών

Η Μαίρη Λίντα στο Ηρώδειο 


To Φεστιβάλ Αθηνών υποδέχεται φέτος έναν από τους τελευταίους μύθους της χρυσής εποχής του λαϊκού τραγουδιού, τη Μαίρη Λίντα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα που συνδυάζει μαγικά το χτες με το σήμερα.

Εξήντα χρόνια χρυσής καριέρας θα παρελάσουν σε αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα στηθεί για μία μόνο βραδιά στη σκιά της Ακρόπολης και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο στις 25 Ιουνίου.

Η Μαίρη Λίντα ξεκίνησε σε μία εποχή που οι νύχτες γεννούσαν μεγάλα καλλιτεχνικά κεφάλαια και πρωταγωνιστές. Το στίγμα που άφησε στο λαϊκό και έντεχνο τραγούδι είναι αξεπέραστο, η φωνή της έφτασε στα πέρατα του κόσμου και μπροστά της υποκλίθηκαν μεγάλες προσωπικότητες. Η συναυλία, που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών, γίνεται με ιδιαίτερο σεβασμό στην πορεία αυτής της μεγάλης ερμηνεύτριας. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Θωμάς Μοσχόπουλος ενώ μαζί της, σε μια συνομιλία με τη νεώτερη μουσική γενιά, εμφανίζονται οι Apurimac, Gadjo Dilo και Imam Baildi.
Μια μεγάλη λαϊκή και κλασική ορχήστρα θα συνοδεύσει τη μούσα του Μανώλη Χιώτη σε ένα πρόγραμμα που κορμό έχει τρεις μεγάλους Έλληνες συνθέτες, Χιώτη, Θεοδωράκη και Χατζηδάκι.

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη θέση 40, Ζώνη Α 35, Ζώνη Β κανονικό 30, 

Ζώνη Γ 

κανονικό 25, φοιτητικό 15, Άνω Διάζωμα κανονικό 15, φοιτητικό 10,ανέργων 5, ΑμεΑ 10 ευρώ.