Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Στή μεγάλη οθόνη η πολυτάραχη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται ήδη στη διαδικασία των γυρισμάτων


 Το 2011 η φωνή της Βρετανίδας τραγουδίστριας με την ιδιαίτερη χροιά και τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες σίγησε για πάντα… Η Έιμι Γουάινχαουζ απεβίωσε σε ηλικία μόλις 27 ετών, ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Πρόσφατα, οι γονείς της αποφάσισαν να πουν το "ναι" για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της κόρης τους, μέσω ανέκδοτου υλικού, από τα χρόνια της αθωότητας μέχρι την περίοδο που πάλευε με τις εξαρτήσεις. 

"Δεχθήκαμε πολλές προτάσεις, ώστε να γίνει ένα σωστό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Αναλάβαμε το θέμα με πολύ προσοχή γιατί θέλουμε η ιστορία να ειπωθεί όπως ακριβώς είναι" ανέφερε η οικογένεια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας και κατέληξε:
"Οι παραγωγοί της ταινίας μας πλησίασαν με μια ιδέα που φαίνεται ειλικρινής, ευαίσθητη και χωρίς να δημιουργεί εντυπώσεις. Θέλουμε αυτό το ντοκιμαντέρ να είναι η μουσική κληρονομιά της".

Σκηνοθέτης είναι ο βραβευμένος Ασίφ Καπάντια, που το 2010, είχε βραβευτεί για το ντοκιμαντέρ του με αφιέρωμα τον οδηγό της F1 Έιρτον Σέννα.

Η ταινία για τη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2014.